GEANNULEERD – De bib krijgt bezoek van Barbara Rottiers

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26/10/2022
14:00 - 16:00

Locatie
HaBoBIB Boortmeerbeek

Categorieën Geen Categorieën


Gratis

9 – 12 jaar

Met haar boek De H van Humboldt was Barbara Rottiers nog niet uitverteld over haar nieuwe liefde, Alexander von Humboldt. Dus maakte ze er samen met muzikant Jeroen Goegebuer een muzikale vertelling over. Want die geniale avonturier mag dan al 150 jaar dood zijn, je kan je er nog altijd mee amuseren!

Van bergbeklimmen op blote voeten tot zwemmen tussen krokodillen … Alexander von Humboldt maakte het allemaal mee. Hij was de grondlegger van de ecologie en in zijn tijd wereldberoemd. Darwin zei zelfs: ‘Ik sta op de schouders van Humboldt’. Zijn inzicht dat alles in de natuur samenhangt en zijn ideeën over de klimaatopwarming mogen dan 200 jaar oud zijn, ze zijn meer dan ooit relevant. Hoog tijd om dit genie weer van onder het stof te halen. Waar is die plumeau?!?

Barbara Rottiers werkte jarenlang voor de VRT, vooral als presentatrice en programmamaakster voor Radio1. Die vaste baan gaf ze op om zich te focussen op haar eigen projecten. Daarin speelt het schrijven en illustreren ondertussen een grote rol. Wat is dat thuiskomen!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *